Attent Wonen
Image default
Meubels

Eiken eettafel van Sav & Økse

Design eettafels van massief eikenhout

Op zoek naar een nieuwe eiken eettafel om jouw interieur compleet te maken? Sav & Økse is ontstaan uit de liefde voor hout en Scandinavisch design en de vraag naar betaalbare eettafels van massief hout. Het Europese eikenhout dat voor de Sav & Økse eettafels gebruikt wordt is sterk en hard, maar ook goed te bewerkern. Hierdoor is eiken een perfecte houtsoort voor tafels. De tafels kunnen besteld worden met een geoliede of mat gelakte afwerking. Bij een eiken tafel is ook de whitewash afwerking een optie. Voor een extra touch kun je kiezen voor een Fenix toplaag op het tafelblad. Fenix heeft een matte look, is krasbestendig en makkelijk schoon te houden. Een tafelblad met een Fenix toplaag geeft je eiken eettafel een bijzondere uitstraling.

Diverse modellen eiken eettafels

De tafelcollectie van Sav & Økse bestaat uit 11 modellen tafels: rechte, ronde en ovale tafes. Sommige modellen hebben ook een uitschuifbare variant. De eettafels zijn gemaakt van massief hout en worden gemaakt door echte vakmannen uit Europa. De eiken eettafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Heb je specifieke wensen? Dan is maatwerk mogelijk. Zo is een extra grote, kleine of incourante bladmaat voor meestal geen enkel probleem. Voor maatwerk geldt een meerprijs. Deze verschilt per optie en is op aanvraag.

Uitgebreide meubelcollectie

Naast de massef houten eettafels bestaat de Sav & Økse collectie uit bijpassende eettafelbankjes (niet alle modellen), kasten, salontafels, bureaus, stoelen en sinds kort ook banken. Met de meubels van Sav & Økse maak je jouw interieur compleet. De meubels passen perfect in de hedendaagse interieurs en interieurstijlen zoals Japandi, moderne en minimalistische woonstijlen.

Sav & Økse in de showroom

De tafelcollectie van Sav & Økse is te bekijken in de showrooms van De Machinekamer in Zaandam & Utrecht. De collectie is dan ook exclusief verkrijgbaar bij De Machinekamer. De showrooms zijn geopend van dinsdag tot en met zondag. Onze verkoopmedewerkers helpen je graag bij het uitkiezen van jouw perfecte eiken eettafel.

https://www.sav-okse.nl/nl/collectie/tafels/eettafels/eiken-eettafels