Attent Wonen
Image default
Woonkamer

Maak jouw eethoek af met de stalen tafelpoten van industriele-tafels.com

Is het tijd om jouw eethoek een upgrade te geven? Zoek niet verder! Bij industriele-tafels.com hebben wij een uitgebreide collectie tafelpoten om jouw eethoek een make-over te geven. Of je nu een ronde, vierkante, rechthoekige of ovale tafel hebt, we hebben de perfecte oplossing voor jou.

 

Bij Industriele-tafels.com ontwerpen wij onze tafelpoten zelf. Met ons creatieve team bedenken wij steeds weer nieuwe modellen tafelpoten. Hierdoor hebben wij niet alleen een uitgebreide collectie tafelpoten maar gaan wij ook mee met de nieuwste trends.

Afwerking

Onze tafelpoten zijn voorzien van een hoogwaardige poedercoating die niet alleen een prachtige afwerking biedt, maar ook beschermd tegen roest en slijtage. De poten blijven er daardoor jaren lang als nieuw uitzien. De meeste tafelpoten die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in een zwarte poedercoating en in een witte poedercoating.

Montage

Een voordeel van onze stalen tafelpoten is de bevestigingsplaat. Deze is voorzien van verschillende schroefgaten waardoor hier verschillende soorten tafelbladen op kunnen worden monteert. Of je nu een tafelblad uit 1 stuk hebt of uit meerdere delen, het monteren van onze tafelpoten is eenvoudig en probleemloos.

Verzending

Hoe de poten zijn verpakt, kan per tafelpoot of tafelonderstel verschillen. Om de tafelpoot makkelijk en veilig te versturen zijn ze verpakt in kartonnen dozen. Sommige poten zitten in 2 dozen en andere zitten per 2 verpakt. Wij verzenden alle bestellingen met DPD of DHL . De verzendkosten hiervan kunnen ook per tafelpoot verschillen. De grote en zware poten verzenden wij in de meeste gevallen op een pallet.

https://www.industriele-tafels.com/