Attent Wonen
Image default
Woonkamer

Eiken boomstamtafel met stalen onderstel.

Wij bieden de perfecte oplossing voor elke eetkamer. Met een ruime collectie, keuze aan maten en mogelijkheid voor maatwerk hebben wij voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een echte eyecatcher voor in jouw ruime eetkamer of naar een kleinere tafel passend voor een knusse ruimte, niets is voor boomstam-tafels.com te gek.

 

Welke eiken eettafel past er het beste bij jou in de ruimte?

 

Wat de eettafels van boomstam-tafels zo uniek maakt, is de ruime collectie die wij aanbieden. Elk interieur en elke ruimte is namelijk anders en daarom kan jij met al jouw wensen bij ons terecht. Een echte trend op het moment is de Deens ovale tafel. Door zijn vorm is hij net wat praktischer dan de standaard ovale tafel zoals de meeste hem kennen. Met een ronde, vierkante of ovale tafel raden wij aan om een onderstel te kiezen welke in het midden van het blad gemonteerd is. Op die manier heb je zoveel mogelijk ruimte over om de tafel en kan je jouw tafel optimaal gebruiken.

 

De perfecte behandeling voor jouw tafel.

 

Het is belangrijk om je tafel goed te beschermen. Mocht je een keer je onderzetters vergeten dan wil je natuurlijk niet direct een vlek of kringen in je tafel. Daarom hebben wij een ruime keuze aan behandelingen. Vind jij de onbehandelde look erg mooi dan raden wij aan om voor de transparante Skylt lak te gaan. Wij brengen de behandeling 3 keer aan wat de tafel de ultieme bescherming zal bieden. Wil jij je tafel donkerder hebben dan hebben wij een aantal prachtige kleuren van de Osmo Nederland behandelingen. Wij begrijpen dat het lastig te bepalen is vanaf een foto, welke kleur het beste in jouw interieur past. Daarom verkopen wij handige kleurstalen welke je thuis gestuurd krijgt om zo de perfect kleur thuis te bepalen. Doordat wij met massief eikenhout van 4cm werken is het altijd mogelijk om jouw tafel na een aantal jaar weer te schuren en opnieuw te behandelen.

 

Voor meer informatie, neem een kijkje op onze website www.boomstam-tafels.com

 

https://www.boomstam-tafels.com/tafels/