Attent Wonen
Image default
Woningen

Welke voordeurluifel kiest u voor uw huis?

U bent zich aan het oriënteren op het gebied van voordeurluifels/overkappingen. U vraagt zich af of er een voordeur luifel bestaat die bij uw type woning past. Deze vraag is heel simpel te beantwoorden; ja. Voor ieder type woning is er wel een ander soort deurluifel. Om de zoektocht voor u iets makkelijker te maken hebben wij verschillende soorten deurluifels voor verschillende soorten woningen voor u op een rijtje gezet. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijke opties en weet u precies welke deurluifels bij uw woning passen.

Glazen deurluifel, onderhoudsvriendelijker dan u denkt

Voor een moderne en strakke uitstraling aan de buitenkant van uw woning kunt u kiezen voor een glazen deurluifel. Een glazen deurluifel brengt buiten deze strakke uitstraling nog een aantal voordelen met zich mee. Zo is een glazen deurluifel onderhoudsvriendelijker dan u denkt, erg makkelijk schoon te houden. Ook houdt dit type voordeur luifel geen licht tegen, ideaal als u bijvoorbeeld raamwerk heeft in uw voordeur. Ook het idee dat deze deuroverkappingen erg breekbaar zouden zijn kan uit de lucht worden geholpen. Met het oog op veiligheid worden deze overkappingen gemaakt van hard, dik en gelaagd glas.

Deurluifel

Houten deurluifel, klassieke stijl

Heeft u een woning met een ietwat klassiekere stijl, dan kunt u kiezen voor een houten deurluifel. Dit type voordeur luifel brengt erg veel gezelligheid en sfeer met zich mee, een echte eyecatcher. Deze overkapping heeft wel een kleine keerzijde, deze overkapping moet regelmatig worden onderhouden. Dit onderhoud is ook niet onbelangrijk, zonder dit onderhoud ziet uw deuroverkapping er binnen no time slecht uit en dat is zonde. Denk dus goed na voor u een houten deurluifel aanschaft.

Aluminium deurluifel, onderhoudsvrij?!

Kiest u toch voor een moderne uitstraling? Dan is een aluminium deurluifel echt voor u weggelegd. Dit type voordeur luifel is zo goed als onderhoudsvrij en ziet er strak uit. Op het gebied van aluminium deurluifels raakt u niet uitgekeken en zijn er genoeg opties. Er zit vast iets voor u tussen.

Deurluifel met ledverlichting

Als extra toevoeging op uw deurluifel kunt u ledverlichting in overweging nemen. Dit past bij ieder type woning en voegt een moderne touch toe aan uw woning. U kunt uw oude buitenlamp vervangen met deze ingebouwde ledverlichting, ideaal. Ook kunt u ervoor kiezen de ledverlichting te laten werken aan de hand van een meegeleverde bewegingssensor. De verlichting zal aan gaan zodra de sensor beweging detecteert, ideaal.

TIP: Jansa biedt een breed assortiment voordeurluifels in verschillende stijlen. Ook biedt Jansa de voordeurluifels met ledverlichting, een echte aanrader.