Attent Wonen
Image default
Woningaanbod

Luxe vastgoed in het buitenland

Is een vakantiehuis aan de kust, piste of bergwand ook een toekomstdroom? Het is voor veel Nederlanders haalbaarder dan verwacht. Zo is er belastingsvoordeel te behalen, ontvangt u inkomsten aan verhuur en zijn er mogelijkheden voor het verkrijgen van een hypotheek. Lokale banken in bijvoorbeeld Zwitserland, Italië en Montenegro zijn vaak bereid om tot 60% van de aankoopprijs te financieren.

Bekijk ook: Investeren in buitenlands vastgoed

Ook investeren in (luxe) vastgoed in het buitenland? FIRST. is specialist met ruim 15 jaar ervaring en fungeert als makelaar en projectontwikkelaar in landen als Zwitserland, Italië en Montenegro. Hierbij is het tonen van de beschikbare woning op locatie mogelijk, waarbij er zelfs complete inspectiereizen worden georganiseerd om het leven en de woning daadwerkelijk te ervaren.

Financiering van (luxe) vastgoed in het buitenland

Voor luxe vastgoed in het buitenland zijn lokale banken vaak de aangewezen partij voor hypotheek verstrekking. Ook pensioenfondsen of overheidsinstanties willen nog weleens investeren in onroerend goed. Als specialist helpt FIRST. hier graag bij. Voor de aankoop van een woning in Nederland is deze keuze voor een financieel adviseur en makelaar immers ook raadzaam.

Bekijk ook: luxe vakantiehuis kopen

Wanneer u opzoek bent naar financiering van luxe vastgoed in Zwitserland mag u rekenen op ongeveer 60% van de aankoopprijs. Het restant dient u uit eigen vermogen in te brengen. Voor het verstrekken van de financiering kijkt de Zwitserse bank naar verplichtingen in eigen land, zoals openstaande schulden, alimentatie, een hypotheek of huur.

luxe vastgoed in buitenland

Woningen in Zwitserland

Als adviseur en specialist is FIRST. op de hoogte van huidige en toekomstige projecten. Zij weten de parels op de markt te vinden en begeleiden bij (complexe) lokale wet- en regelgeving. Bij interesse is een complete inspectiereis of bezichtiging op locatie natuurlijk mogelijk. Investeren doet u immers niet op afstand.

Met een vast aanbod van onroerend goed in Zwitserland, Italië en Montenegro is er altijd een interessant project beschikbaar. Met name Zwitserland kent een uitgebreidt aanbod met woningen in diverse streken. Denk aan:

 • Andermatt
 • Arosa
 • Davos
 • Grindelwald
 • Inden
 • Kandersteg
 • Leukerbad
 • Meiringen
 • Nendaz
 • Unterterzen
 • Veysonnaz

Makelaar voor vastgoed in Zwitserland

Vakantiewoning in Italië

Naast Zwitserland zijn de vakantiewoningen aan het Italiaanse meer van Lugano erg populair. Niet alleen vanwege de fantastische ligging, maar ook de prijs is zeer aantrekkelijk. Vanaf 75.000 euro kunt u al instappen en beschikt u over een studio appartement omringt door bergwanden aan het meer van Lugano. Daarbij bent u hier voorzien van alle faciliteiten die het resort te bieden heeft en is verhuur mogelijk om rendement te optimaliseren.

Meer weten? Neem contact op met FIRST.

Vakantiewoningen in Montenegro

Ook Montenegro behoort tot het vaste aanbod. Gelegen aan de azuurblauwe zee en populaire badplaatsen als Budva, Kotor en Perast vindt u hier zeer gunstige investeringen. Het is enerzijds een fantastische vakantiebestemming en anderzijds een rendabele investering. Daarbij ontvangt u een Montenegrijns paspoort met bijbehorende fiscale voordelen, waar FIRST. graag alles over vertelt.

https://firstandsecondhomes.com