Attent Wonen
Image default
Tuin inrichting

Naast buiten eten, nu ook buiten koken

Zie jij het al voor je? Een zwoele zomeravond waarbij je heerlijk met vrienden en familie aan een grote tafel zit met op de tafel schalen vol heerlijk eten. Lekker tafelen met zijn allen en genieten van een hapje en een drankje. Dit beeld kan werkelijkheid worden met een Douglas buitenkeuken. Met een buitenkeuken kan je niet alleen buiten eten, maar kan je ook heerlijk buiten koken. De buitenkeukens zijn er in alle vormen en maten waardoor ze passen in zowel een kleine als in grote tuin. Word jij de nieuwe buitenchef en kook jij binnenkort de lekkerste gerechten? Laat je vrienden en familie versteld staan en nodig ze uit voor een heerlijk diner in je tuin.

De voordelen van buiten eten

Buiten eten is natuurlijk hartstikke gezellig en wanneer je buiten kan koken kan je ook bij de gasten blijven zitten. Bij mooi weer kan je uren buiten blijven zitten. Geniet van je mooi aangelegde tuin, de bloeiende planten en de schaduwrijke bomen. En heb je een loungeset in de tuin? Dan kan je het eten heel goed combineren met een heerlijke cocktail in de luxe loungestoelen. Wordt het weer wat minder mooi? Dan heeft de Douglas buitenkeuken voldoende mogelijkheden om onder een afdak geplaatst te worden. De buitenkeuken is voorzien van wieltjes en hierdoor kan je deze makkelijk verplaatsen. De buitenkeuken is hierdoor zeer flexibel in gebruik en geschikt voor meerdere doeleinden. 

De Douglas buitenkeuken

De Douglas buitenkeuken is de koning onder de buitenkeukens. Met verschillende samenstellingen kan je de buitenkeuken op je eigen manier samenstellen. Ga jij voor een extra grillrooster of kies je liever voor een wokbrander? Alles is mogelijk en afhankelijk van je wensen en behoeften kan je verschillende kookmethoden vergelijken. Bovendien bestaande mogelijkheid om de buitenkeuken te voorzien van opbergruimte zodat jij al jouw kruiden en rubs voorhanden hebt. Verras je vrienden en familie met de heerlijkste gerechten en geniet van de mooiste zomeravonden. En wil je je buitenkeuken beschermend tegen wind en regen? Kies dan voor een van de mooie en praktische afdekhoezen. Hierdoor blijft je Douglas buitenkeuken beschermd en mooi van kleur.

Zelf samenstellen

Douglas buitenkeuken is volledig naar wens samen te stellen zodat hij altijd aansluit bij jouw behoeften en wensen. Kies voor een groot grillrooster en combineer dit met een pizzaplaat. Of kies jij liever voor een wokbrander met de mogelijkheid om een extra pan op het vuur te zetten? Met de Douglas buitenkeuken bepaal jij wat er op tafel komt. En wil je hem opbergen? Kies dan voor een afdekzeil waardoor de Douglas buitenkeuken beschermd is tegen verschillende weersinvloeden. Of je nu een grote of een kleine tuin hebt; een Douglas buitenkeuken past altijd. De Douglas buitenkeuken is beschikbaar in verschillende afmetingen zodat er altijd een buitenkeuken is die past in jouw tuin. Twijfel dus niet langer en kies voor een prachtige buitenkeuken waarmee jij ongetwijfeld de show gaat stelen.