Attent Wonen
Image default
Doe het zelf

Ingebroken? Bel een slotenmaker voor nieuwe sloten

Als u thuiskomt ziet u ineens dat er beschadigingen zitten aan uw voordeur. Iemand heeft geprobeerd bij u in te breken! Wij begrijpen dat dit een enorme schok voor u is en u kunt ervan verzekerd zijn dat we ons uiterste best zullen doen om uw onveilige gevoel zo snel mogelijk weg te nemen. Terwijl u de zaken regelt met de Politie en met uw verzekeraar repareren wij eventuele inbraakschade en zorgen ervoor dat al uw sloten werken. Als u dat wilt vervangen we de sloten of plaatsen er extra sloten bij. Als geen ander weten we hoeveel impact een inbraak heeft op de slachtoffers, we hebben hier helaas bijna dagelijks mee te maken!

Voorkomen is uiteraard beter dan genezen

Of u nu al slachtoffer geweest bent van een inbraak(poging) of niet, Slotenmaker JacKey.nl helpt u vrijblijvend met een goed advies hoe u uw eigendommen kunt beveiligen. Samen met u kijken we naar uw woning, uw gezinssamenstelling en naar uw mogelijkheden. Plaatsing van een alarminstallatie is mogelijk, maar vaak is plaatsen van beter beveiligd hang- en sluitwerk al een goede optie. Als inbrekers teveel moeite moeten doen om bij u binnen te komen, dan zullen ze liever kiezen voor een andere prooi die ze minder moeite zal kosten.

Strips, sloten en meer

Een goede optie is het plaatsen van veiligheidsstrips, ook wel anti-inbraakstrips of Secustrips genoemd. Zo voorkomt u dat een inbreker met een breekijzer uw deur of raam kan openwrikken. Wist u dat deze strips ook beschikbaar zijn voor vrijwel alle ramen? Wij weten precies welke strips op welke deuren en ramen passen. Geen gedoe, maar snelle en goede montage binnen één dag, ook op zon- en feestdagen. Uw slotenmaker, 365 dagen van het jaar, 24 uur per dag. Het bijplaatsen van sloten of het monteren van tralies behoort ook tot de mogelijkheden. Maak een vrijblijvende afspraak met slotenmaker Breda en laat u verbazen over hoe weinig een veilig gevoel hoeft te kosten!