Attent Wonen
Image default
Bouwen en verbouwen

Dakdekker Amsterdam: Snel, erkend en 10 jaar garantie.

Een dakdekkersbedrijf kan de juiste reparaties aan uw dak uitvoeren om te voorkomen dat er water binnendringt. Sommige dakdekkersbedrijven vervangen zelfs dakspanen op een plat dak. Als u een plat dak heeft, kan een dakinspectie andere problemen aan het licht brengen die onmiddellijke aandacht vereisen.

Waarom zou ik een dakinspectie nodig hebben?
Een inspectie door een dakdekkersbedrijf kan bijvoorbeeld een probleem met het gootstuk van uw huis aan het licht brengen. Een ander voorbeeld is een dakkap die niet op zijn plaats zit of een ander probleem. Hoewel problemen verborgen kunnen worden door uw huidige dak, kunnen ze een gevaar vormen voor uw nieuwe bedrijf. Een dakdekkersbedrijf is mogelijk niet verzekerd tegen aansprakelijkheid voor ongevallen en schade.

 • 24/7 bereikbaar bij spoed
 • Lokale erkende dakdekkers
 • Alle soorten daken en reparaties
 • Gedegen dakinspecties
 • Veilig en snel

Voorkom schade aan uw dak, laat u helpen door een dakdekker

Ook als u geen groot pand heeft, kan een dakdekkersbedrijf uw dak inspecteren op tekenen van schade. Het is belangrijk om problemen vroeg op te sporen, omdat schade veel langzamer kan optreden dan dakschade. Een klein lek onder uw garagedeur kan zich bijvoorbeeld gemakkelijk onder uw dakspanen verspreiden. Een dakdekkersbedrijf kan voorstellen dat u de lekken repareert en uw gevelbeplating vervangt voordat u aan het werk gaat. Het kan echter nodig zijn om een ​​professionele dakdekker in te schakelen om een ​​dak snel te laten repareren.

Wat kan de dakdekker voor mij doen?

 • Nieuw dak plaatsen
 • Daklekkage
 • Dakrenovatie
 • Dakreparatie
 • Dakreiniging
 • Dakinspectie en -onderhoud
 • Dakbedekking en -isolatie
 • Dakraam plaatsen
 • Dakkapel plaatsen
 • Schoorsteen renovatie- en onderhoud
 • Spoedservice

Laat een dakinspectie uitvoeren door een erkend Amsterdams dakdekkers bedrijf.

Heeft u een bedrijfspand of een ander groot bouwwerk, dan dient een dakdekkersbedrijf het dak minimaal één keer per jaar te inspecteren. Deze inspectie moet alle aspecten van uw structuur omvatten, inclusief kelders, zolders, garages en opslagloodsen. Uw dakdekker moet ook uw dakgoten en regenpijpen inspecteren om ervoor te zorgen dat ze naar behoren functioneren.

Hoe zit het met de verzekering? Zijn alle dakdekkers verzekerd?

Wanneer u een dakdekkersbedrijf inschakelt, is het vooral belangrijk om ervoor te zorgen dat zij het juiste bedrag en type verzekering hebben. De meeste aannemers hebben een aansprakelijkheidsverzekering nodig om eventuele aansprakelijkheid te dekken die kan optreden tijdens werkzaamheden aan uw eigendom. Een arbeidsongevallenverzekering beschermt u en uw werknemers wanneer ze gewond raken tijdens het werken aan uw eigendom. Neem contact op met een verzekeringsagent of kijk online om het juiste bedrag aan werknemersverzekeringen te bepalen. De verzekeringsmaatschappij zal u helpen prijzen te vergelijken en te bepalen welk type polis het beste bij uw behoeften past. Naast het beschermen van uzelf en uw werknemers, beschermt een arbeidsongevallenverzekering uw bedrijf tegen het uitbetalen van grote bedragen in het geval dat iemand gewond raakt op uw eigendom.

Wat is handig voordat je een dakdekker inschakelt?

Voordat u een aannemer of een dakdekker inschakelt, moet u hun lokale wetgeving controleren. Veel gemeenten vereisen dat bedrijven en aannemers certificaten en vergunningen hebben voordat ze kunnen beginnen met werken. Deze certificaten en vergunningen geven de staat controle over de aannemers en zorgen ervoor dat ze de veiligheidsnormen volgen. Het hebben van een bedrijfslicentie laat potentiële klanten ook weten dat het bedrijf een licentie heeft en dat ze het kunnen vertrouwen. Veel aannemers hebben beide soorten licenties, wat betekent dat ze beide licenties nodig hebben en dat er enkele in behandeling zijn.

Wat kost een dakdekker?

Vraag zeker naar de kosten van dakdekkers. Soms zijn de kosten van een dakdekker verborgen, waardoor het moeilijk is om de kosten nauwkeurig te berekenen. Veel dakdekkers hebben prijstools op hun websites die u laten zien wat ze in rekening brengen en hoeveel werk het kost. Andere keren kunt u rechtstreeks contact opnemen met een dakdekker voor de kosten van de dakwerkzaamheden en andere algemene informatie over hen. Wij raden je aan om in ieder geval een gratis dakinspectie aan te vragen bij Dakdekker van Leeuwen in Amsterdam.