Attent Wonen
Image default
Woningen

Makelaarsland

Makelaarsland

Dit moet u weten over Makelaarsland. U kunt als klant niet rechtstreeks contact opnemen met een makelaar. Wel kunnen één of meerdere adviseurs contact met u opnemen. De drempel om advies in te winnen is hierdoor lager geworden.

 

Prijzen Makelaarsland

Er zijn veel andere manieren om direct een offerte van een makelaar te krijgen. Makelaarsland werkt niet met een bemiddelingscommissie. In plaats daarvan hanteren ze vaste tarieven. Een makelaarscourtage is een berekend percentage van de uiteindelijke prijs. De prijs die u betaalt kan afwijken van de vraagprijs.

Info over Makelaarsland

Hoewel de instapkosten Makelaarsland laag lijken, kunt u er ook voor kiezen om professionele fotografen of taxateurs in te huren. De totale kosten die u betaalt om uw eigendom te verkopen, worden hierdoor beïnvloed. U kunt zowel een beroep doen op makelaars of taxateurs als op een advocaat om de eigendomsakte te controleren en het uittreksel uit het kadaster op te vragen. Een advocaat maakt ook een koopcontract op.

U kunt elke activiteit uitbesteden, ook bezichtigingen. Via het netwerk van Makelaarsland wordt u doorverbonden met een NVM-makelaar. Sommige makelaars zijn misschien niet enthousiast over de werkwijze van Makelaarsland. De beroepsvereniging heeft geprobeerd de regels te wijzigen. De Nederlandse Mededingingsautoriteit oordeelde in 2007 dat Makelaarsland de juiste werkwijze had gevolgd en verbood elke verdere actie tegen deze woningbouw.

Makelaarsland speelde een belangrijke rol bij de verkoop van meer dan 50.000 woningen in de afgelopen 15 jaar. Zij zijn de grootste internetmakelaar van Nederland, goed voor 3% van alle verkochte woningen. Hoe ziet de Makelaarsland taxatie eruit? Een taxatie van Makelaarsland.nl is eenvoudig te verkrijgen. De straat wordt automatisch aangemaakt nadat je je postcode en nummer hebt ingevoerd. Als u niet zeker weet wat de informatie is, kunt u deze aanpassen. Vervolgens moet u aangeven om welk type woning het gaat, bijvoorbeeld vrijstaand, geschakeld of aangebouwd. In de volgende stap wordt u gevraagd waarom u een waardecheck moet doen , bijvoorbeeld voor het verkopen of oversluiten van uw hypotheek. Vervolgens wordt u gevraagd wanneer u wilt verhuizen.

Nog meer weten over makelaarsland? Bekijk het volgende artikel: Makelaarsland

https://watismijnhuiswaard.com/makelaarsland/