Attent Wonen
Image default
Tuinieren

Is het duur om graszoden te kopen?

Graszoden kopen bij een teler als graszoden is helemaal niet zo duur als u misschien denkt. Verder op onze website kunt u onze lage tarieven vinden. De goedkoopste prijs is slechts 1,50 euro per m2! Graszoden aan laten leggen is verstandiger dan zelf gras zaaien. Dit brengt namelijk veel risico’s met zich mee. Het weer kan een slechte invloed hebben (nat of juist te droog weer), maar ook vogels kunnen uw zaad weghalen.Grasmatten online kopen bij graszodenkopen.nl heeft natuurlijk nog een groot voordeel: u kunt meteen het gras leggen zodat u snel kunt genieten van uw tuin. Wij garanderen namelijk dat als u voor 11 uur bestelt, u de graszoden de volgende werkdag al in huis heeft. Wij bezorgen onze graszoden zonder netten door heel Nederland en we leveren zelfs gras in Duitsland en België! Hiervoor gelden aangepaste tarieven. Standaard vindt de levering tussen 8 en 18 uur plaats, maar u kunt er ook voor kiezen de graszoden voor een bepaalde tijd te laten leveren tegen een meerprijs. De transporteur moet ik dat geval namelijk de planning op u afstemmen. Als u de levering voor 10 uur binnen wilt hebben betaalt u 55 euro extra, voor 12 uur is de meerprijs 45 euro en voor 14 uur is de meerprijs 35 euro. Wilt u gebruik maken van een tijdslevering, dan vragen wij u de bestelling telefonisch aan ons door te geven.

Het kopen van gras bij een teler als graszodenkopen.nl staat garant voor kwaliteit. Kijk gerust eens verder op onze website, dan kunt u precies zien wat een topklasse gras wij verkopen, wat de prijzen zijn, hoe u het moet onderhouden en nog veel meer.

Bij graszodenkopen.nl krijgt u bij het kopen van graszoden mooi donkergroen gras van een uitstekende kwaliteit. Het is alsof u op een prachtige golfbaan loopt! Daarnaast heeft u weinig onderhoud aan uw gazon vanwege de topklasse grasmatten die wij verkopen. Verser kunt u uw nieuwe gazon immers niet krijgen! Direct bij een teler als graszodenkopen.nl kopen lijkt misschien duur, maar is vaak goedkoper dan het kopen van gras bij tuincentra. Bovendien bespaart u niet alleen geld, uw gazon wordt er kwalitatief een stuk beter op.

 

Wat zijn de voordelen van graszoden?

 

Ten eerste is het werken met graszoden bijzonder snel. Het is een stuk sneller dan het inzaaien van gras. Ten tweede is het gemakkelijk. Met het zaaien van gras dient u toch altijd rekening te houden met vogels die uw zaden wegpikken, onkruid, extreem nat of juist droog weer. Graszoden zijn vanaf de eerste dag mooi, en als u uw gazon een klein beetje onderhoudt, blijft dat ook zo. Verder op onze website staat precies wat u moet doen om het gras goed te onderhouden. Ten derde zijn de grasmatten bijzonder goedkoop. U hebt al een graszode vanaf 1,50 euro per m2. Graszoden van graszodenkopen.nl zijn kortom gemakkelijk en snel gelegd, vragen weinig onderhoud en zijn bijzonder goedkoop. U kunt zich klaarmaken voor een prachtig, zorgeloos tuinseizoen met een prachtig nieuwe gazon.

Wij garanderen dat als u voor 11 uur bestelt, u de graszoden de volgende werkdag al in huis heeft. Het bestellen van de grasmatten kan gemakkelijk online. U kunt ervoor kiezen om online of bij de aflevering te betalen. De tarieven voor verzending zijn verder op de site te lezen. Er geldt een tarief voor levering boven Zwolle en een tarief voor plaatsen onder Zwolle.

Het inzaaien van graszaad heeft nogal wat nadelen. Ten eerste kost het onderhoud van zo’n gazon veel werk. Ten tweede loeren er gevaren. Er zijn namelijk altijd vogels die uw zaden weghalen, maar ook kunt u last hebben van flinke plensbuien die uw beginnende gazon verprutsen. Daarnaast is het lastig om het onkruid weg te halen wat op uw zojuist gekweekte grasveld groeit.

 

Hoe zit het met het onderhoud van de graszoden?

 

Houdt u met het onderhoud van uw gazon er rekening mee dat u bijtijds voldoende voeding (met genoeg stikstof) geeft, dan blijft uw gras het mooist. Als het gras in het groeiseizoen lichtgroen of geel wordt, dient u dringend voeding te geven. Verder dient u uw gras voldoende te maaien en sproeien. In de groeitijd moet u 1 à 2 keer per week maaien. Water geven in droge tijden kan worden beperkt tot één keer per week, het liefst ’s avonds. Het is voldoende om uw grasmat één keer per jaar uit te kammen. Het is ook belangrijk om het onkruid te verwijderen. Mos kunt u tegengaan door uw gras optimaal te verzorgen, waardoor het gazon voldoende weerstand krijgt om mos tegen te gaan. graszodenkopen.nl werkt niet met netten in het gras, zodat u altijd graszoden krijgt die op een natuurlijke manier stevig zijn. Kwekers die grasnetten gebruiken doen dat om het gezaaide gras sneller stevig te krijgen. Op die manier kunnen ze meerdere keren per jaar oogsten. graszodenkopen.nl oogst slechts één maal per jaar het gras, zodat de zoden van zichzelf stevig worden. Hebt u nog vragen over onze graszoden of het onderhoud van uw gazon, neemt u dan gerust contact op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Enige tijd geleden attendeerde een goede vriend mij op de website van graszodenkopen.nl. Hij had daar twee jaar geleden graszoden gekocht en zijn gazon ziet er nog prachtig uit. Ik vertelde dat ik mijn tuin wilde herinrichten en een mooie gazon wilde waar de kinderen lekker op konden spelen. Hij heeft zelf ook twee kinderen en ze zitten altijd heerlijk in het gras te spelen. Die vriend van mij legde uit dat er verschillende soorten graszoden zijn. Ten eerste bestaat er de speelgazon. Deze is met name geschikt voor kinderen om op te spelen en is erg sterk. Ten tweede is er de sportgazon, deze is meer voor intensiever gebruik. Door de samenstelling van verschillende grassoorten is dit type grasmat geschikt voor intensief gebruik. Ten derde heb je de siergazon. Dit type graszode is niet geschikt voor intensief gebruik en moet regelmatig worden gemaaid, zo’n 1 á 2 keer per week. Ik heb natuurlijk voor het type speelgazon gekozen.

Toen ik de website bezocht en de prijzen bekeek verbaasde ik me over de lage prijs. Bij graszoden krijg je niet alleen de mooiste graszoden, ook de goedkoopste! Vanaf 1,50 euro per m2 kan je ze al bestellen. Dat is goedkoper dan in een tuincentrum. Ze leveren de graszoden ook nog eens snel aan huis. Als je ze voor 11 uur bestelt heb je ze de volgende werkdag al in huis. De grasmatten zijn tevens eenvoudig zelf te leggen. Het is voordeliger dan gras zaaien, want dan pikken de vogels de zaden op of kan je last hebben van natte plensbuien of droog weer.

 

Ik heb snel een beslissing gemaakt en een bestelling geplaatst. De levering was snel en goed, echt een aanrader!