Attent Wonen
Image default
Tuin en buitenleven

Nepgras in de tuin zeer populair

Geniet elke dag van het jaar van jouw tuin met synthetisch gras. Deze duurzame en exclusieve grasmat vergt weinig onderhoud, en is een elegante oplossing voor elke tuin.

Tegenwoordig vindt je een grote verscheidenheid aan kunstgrassen van hoge kwaliteit, die speciaal zijn ontworpen voor landschapsarchitectuur en andere particuliere toepassingen. Het nepgras van vandaag ziet er echt uit! Een kunstgazon is een veilige investering met een duurzaamheid van jaren. Bovendien heeft het vele voordelen: het is gemakkelijk schoon te maken, vergt weinig onderhoud en kan overal worden geïnstalleerd.

Voordelen van nepgras
– Kunstgras voelt echt aan, en het voelt heerlijk zacht aan;
– Het kan intensief worden gebruikt, en heeft een duurzaamheid van jaren;
– Kinderen en dieren kunnen genieten van een zeer mooie vloer om op te spelen;
– Nepgras past bij elk tuinontwerp en is verkrijgbaar in vele kleuren;
– Kunstgras kan zelfs binnenshuis worden gebruikt, bijvoorbeeld in een slaapkamer of kantoorruimte.

Esthetisch uiterlijk, gevoel en duurzaamheid
Synthetisch gras werd ontwikkeld met het oog op de esthetische waarde voor gazons. Het wordt geproduceerd met materialen van hoge kwaliteit die garanderen dat het er net zo uitziet als natuurlijk gras.

Hoogte en dichtheid van het gras zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Het resultaat is een prachtige bodembedekker die geschikt is voor elke standplaats, zowel in de schaduw als in de zon.

Geschikt voor de levensstijl van vandaag
Kunstgras is zacht, maar uiterst sterk en duurzaam. Het kan gebruikt worden voor de tuin, decoratie of zelfs rond het zwembad! Het is een element dat een extra vleugje luxe, klasse en plezier aan jouw tuin toevoegt.

Kunstgras vs natuurgras
De keuze tussen kunstgras en natuurgras is niet gemakkelijk. In eerste instantie denkt je misschien dat kunstgras niet geschikt is voor u.

Er moet echter worden opgemerkt dat er veel verschillende soorten kunstgras zijn. De juiste keuze hangt af van jouw behoeften. Kunstgras heeft vele voordelen en voegt veel waarde toe aan jouw project. Dit type vloerbedekking ziet er zeer echt uit en voelt zacht aan. Het is echt moeilijk te zien dat het een kunstmatig element is!

Gemakkelijk onderhoud
Een van de grote voordelen van synthetisch gras is het geringe onderhoud. Een natuurlijk gazon groeit als het regelmatig wordt besproeid. Na een paar weken heeft het echter de neiging uit te drogen en de tuin met ongelijke kleuren achter te laten. Anderzijds heeft het gras in een regenachtige periode de neiging om overdreven te groeien, zodat het voortdurend moet worden gemaaid.

Kunstgras daarentegen groeit niet, wat de weersomstandigheden ook zijn. Jouw tuin zal altijd mooi en netjes zijn. Hetzelfde geldt voor onkruid, takjes en bladeren die jouw tuin kunnen ruïneren. Deze ongemakken doen zich niet voor bij kunstgrasvelden, die gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt zonder de structuur van het gras te vernielen.

Het kunstgras van vandaag is van superieure kwaliteit, gemaakt van hoogwaardige vezels die hun mooie groene kleur jaar na jaar behouden. Door de evolutie van de productietechnieken heeft kunstgras een duurzaamheid van meerdere jaren.

Kies voor kwaliteit
Het ontwikkelen van een landschapsarchitectuur project en het aanleggen van een tuin kost tijd, geld en moeite. Investeren in kunstgras maakt het werk eenvoudiger en vermindert de kosten aanzienlijk. Om een mooi en duurzaam gazon te krijgen, moet je echter een betrouwbare leverancier kiezen. Op die manier bent je verzekerd van de beste kwaliteitsnorm.

https://www.kunstgrashasselt.nl