Attent Wonen
Image default
Tuin en buitenleven

3 redenen om voor een tuinhek op maat te kiezen

Wil je graag een tuinhek plaatsen rondom jouw voortuin en/of achtertuin? Dan is een hek op maat een goed idee. Veel mensen kiezen voor een standaard hekwerk, waarbij vervolgens wordt ‘geschoven’ met beplanting en tegels om het geheel kloppend te krijgen. Een maatwerk hek wordt op basis van de gewenste maten geproduceerd, waardoor deze altijd naadloos aansluit op jouw tuin. Twijfel je nog? Dan geven we je drie goede redenen waarom je voor een tuinhek op maat moet kiezen.

1. Het is niet zo veel duurder dan een standaard hekwerk

Vaak wordt aangenomen dat een maatwerk hekwerk veel duurder is dan een standaard hekwerk. Toch valt het prijsverschil echt behoorlijk mee, zeker als je bedenkt dat een maatwerk hekwerk echt nog op ambachtelijke wijze geproduceerd wordt. De kosten liggen dus iets hoger maar je krijgt hier wel een maatwerk hekwerk voor terug wat precies op de grootte van jouw tuin is afgestemd. En dat zie je terug in het eindresultaat! Een gespecialiseerde partij als Hekkenpoorten.nl maakt hekken op maat en regelt dit snel en vakkundig voor je.

2. Je kunt iedere gewenste kleur en afmeting kiezen

Het grote voordeel van een maatwerk hek is dat je iedere gewenste kleur en afmeting voor jouw hek kunt kiezen. Wil je dus een kleur die afwijkt van de standaard kleuren als zwart of grijs, dan is een maatwerk hekwerk een uitstekende optie voor je. Wil je een bijzondere afmeting voor jouw hek, dan is het ontwerp helemaal aan te passen naar jouw voorkeuren. Dit is in het bijzonder handig wanneer je bijvoorbeeld een hekwerk hebt wat een bijzondere hoogte heeft of dat bijvoorbeeld bij een sloot geplaatst moet worden. Vrijwel iedere hoogte is op maat te maken, meestal tot maximaal 2 meter hoog. Wil je net zoals in het voorbeeld een hekwerk bij een sloot plaatsen, dan kun je ook kiezen voor een hekwerk wat als slootwaaier geplaatst wordt.

3. Je kunt jouw hek customizen met sierelementen

Wil je graag een sierhekwerk kopen? En wil je extra decoratieve elementen toevoegen zoals C-krullen of ronde of vierkante sierelementen? Dan kun je jouw hek ook laten personaliseren naar jouw smaak. Een sierhekwerk past bij vrijwel alle tuinen maar wordt veel gekozen bij moderne, klassieke, Engelse en Aziatische tuinen. En het mooie is: eenmaal gepersonaliseerd wordt jouw hekwerk een plaatje wat 100% bij jouw tuin past.

Kortom: redenen genoeg om voor een maatwerk hekwerk te kiezen. Laat je inspireren en kies ook voor een hekwerk wat helemaal bij jouw tuin en tuinstijl past!

 

https://hekkenpoorten.nl/