Attent Wonen
Image default
Huishoudelijk

Wat doet nou een slotenmaker?

Het beste aan het installeren van een nieuw deurslot is dat het betekent dat u niet langer vastzit aan een oud slot als u geen toegang meer heeft tot de originele sleutels. Niet alle deadbolts zijn gelijk gemaakt. Sommige modellen zijn ontworpen om veel sterker te zijn dan andere, maar toch, er zijn nog steeds momenten waarop u merkt dat u een vervangende deurknop nodig heeft, evenals het hele slot. Als dit gebeurt, heb je meestal pech. Natuurlijk kun je altijd proberen naar een plaatselijke ijzerhandel te gaan en een bijpassende knop op te halen, maar tegenwoordig zul je er waarschijnlijk meer geld aan uitgeven dan wanneer je iemand inhuurt om een gloednieuwe set.

Als je wilt weten hoe hun technici verschillen van andere slotenmakers, is hier een hint: ze gebruiken geen boren! In plaats daarvan gebruiken ze snijgereedschappen die alleen kleine sneden maken. Dit soort gereedschappen zijn erg stil en dus veiliger. Hierdoor is het geluidsniveau in uw huis of gebouw lager, waardoor iedereen zich prettiger voelt.

We bieden ook autosleutelprogrammering voor diegenen die hulp nodig hebben bij het programmeren van afstandsbedieningen, waarmee uw deuren, kofferbak, spiegels en ramen vanaf de bestuurdersstoel worden ontgrendeld en u extra gemoedsrust krijgt doordat u weet dat uw voertuig goed is beveiligd. Slotenmakers kunnen ook hightech apparatuur gebruiken, zoals transponder keyless entry-systemen, mobiele apps die bekend staan als keyless locators en biometrische scanners om deuren voor klanten te ontgrendelen.

Goed nieuws voor huiseigenaren op deze lijst is echter dat slotenmakerprofessionals in veel gevallen veel minder in rekening zullen brengen dan een conventionele slotenmaker, omdat ze vaak geen verzekering hebben en dus in plaats daarvan vertrouwen op verwijzingen van klanten. 

Mocht je ook een slotenmaker nodig hebben, Slotenmaker Drachten staat voor u klaar. Zo helpen zij u weer naar binnen of helpen bij kapotte sleutels.

https://www.slotenmakerdrs.nl/slotenmaker/drachten/30/