Attent Wonen
Image default
Energie en verwarming

Minimale milieubelasting met gevelbekleding met steenstrips.

Strijdt u voor een beter milieu? Vind u het belangrijk om het milieu elke dag een beetje beter te maken? Kies dan ook als het om woningen gaat voor de meest milieuvriendelijke oplossingen. Als particulier én als bedrijf kunt u kiezen voor gevelbekleding met steenstrips, waarmee een goede isolatie van gebouwen en huizen wordt gewaarborgd. Een goede isolatie zorgt er namelijk voor dat de temperatuur in gebouwen en woningen constant blijft, waardoor warmte in de winter lekker binnen blijft en koelte in de zomer juist binnen blijft. Isoklinker Nederland, specialist in isolatie met gevelbekleding met steenstrips, voorziet u van de juiste producten.

Waarom kiezen voor gevelbekleding met steenstrips?

Bent u nog niet helemaal overtuigd van gevelbekleding met steenstrips? Isoklinkt Nederland is een specialist op het gebied van isolatie met gevelbekleding. Dit professionele bedrijf raadt het u zeker aan. Er zijn namelijk veel voordelen te benoemen. Zo beschermt u allereerst buitenwanden van woningen en gebouwen tegen weersinvloeden als regen en wind. Ook biedt gevelbekleding bescherming tegen omgevingsfactoren, zoals lawaai. Daarnaast blijven woningen in de winter warm en in de zomer juist lekker koel. Thermosteen van Isoklinker Nederland bespaart u tot slot enorm op uw stookkkosten, want schommelingen in temperatuur komen steeds minder voor. Op die manier draagt u met de juiste gevelbekleding zelfs een steentje bij aan het milieu.

Thermosteen gevelbekleding met steenstrips: wat is dat?

In Nederland, België en Luxemburg wordt al een lange tijd Thermosteen gebruikt voor gevelisolatie en gevelafwerking. Heeft u thuis al gevenbekleding met steenstrips? Goede keuze! Het heeft namelijk een aantal voordelen. Het is duurzaam én het integreert stenen en isolatie in één systeem. Thermosteen gevelbekleding is gemaakt van de beste materialen en het is licht van gewicht, waardoor maximale isolatie en een mooie uitstraling wordt gerealiseerd. Een aanpassing van fundatie is bijna nooit nodig! Natuurlijk wilt u deze gevelbekleding met steenstrips wel laten leveren door een echte specialist. Isoklinker Nederland is sinds 1999 leverancier van Thermosteen. Deze specialist kan u dan ook altijd helpen.