Attent Wonen
Image default
Deur kozijn raam trap

Houd insecten buiten met een vliegengordijn voor de deur

Muggen, vliegen en wespen: ze vinden hun weg graag naar je woonkamer als je de deur open laten staan. Wil je je deur open laten staan om het huis te luchten, maar insecten buitenhouden? Dan is de aanschaf van een vliegengordijn voor je deur een uitstekend idee. Bij Torresol heb je de keuze uit allerlei soorten vliegengordijnen, zoals een gordijn dat is voorzien van magneten. Deze sluit automatisch na het in- en uitlopen, waardoor je niet snel meer last zult hebben van insecten in huis. Ontdek het gehele aanbod en de voordelen van het bestellen bij deze specialist!

De voordelen van de aanschaf van een vliegengordijn bij deze specialist

Wanneer je ervoor kiest om een vliegengordijn voor je deur aan te schaffen bij Torresol, heb je de keuze uit verschillende afmetingen. Het magneetgordijn is daarbij in wit en zwart verkrijgbaar. Zo zit er altijd wel een exemplaar bij dat goed aansluit op jouw kozijn en past bij de stijl van je woning. Het gordijn wordt bovendien kant-en-klaar geleverd, waardoor je het zelf in no time op je kozijn bevestigt. Doordat het materiaal vochtbestendig is, kun je ervoor kiezen om het aan de binnen- of buitenkant van je woning te plaatsen. Enkele overige voordelen zijn het feit dat het gordijn licht doorlaat, het huisdiervriendelijk is en gemaakt is van polystermateriaal van hoogwaardige kwaliteit. Zo beleef je lang plezier van het vliegengordijn!

Bekijk ook de overige materialen en stijlen

Naast het vliegengordijn voor je deur dat sluit met magneten, heb je nog veel meer keuze in de webshop van Torresol. Kies bijvoorbeeld voor lamellen of gordijnen met standaard of luxe hulzen. Je bestelling wordt al binnen één à twee dagen bij je thuisbezorgd. Heb je nog vragen over de verschillende stijlen of wil je graag meer informatie over welk gordijn het meest geschikt is voor jouw woning? Neem dan contact op met de klantenservice.

https://www.torresol.nl/