Attent Wonen
Image default
Bouwen en verbouwen

Gevelcoating: een slimme zet voor iedere huizenbezitter

In dit artikel bespreken we de voordelen van gevelcoating. Denk je: ‘geen idee wat gevelcoating is en wat je ermee kan’ dan is dit artikel voor jou! Het coaten van gevels is namelijk belangrijker dan je wellicht denkt en het kan je vele euro’s besparen. Wil jij het ook hebben over hoe je jouw portemonnee sneller kunt spekken? Lees dan verder.

Gevelwat?

Heb je nog nooit gehoord van gevelcoating, dan ben je echt niet de enige. Feit is wel dat de buitenmuren van je huis net zoveel liefde en aandacht als de binnenkant. Met gevelcoating  bescherm je jouw huis tegen weersinvloeden van buitenaf. Denk aan regen, wind, UV-stralen, en vervuiling. Moedertje natuur verzorgt dit allemaal gratis voor je maar dit kan jouw mooie buitenmuren wel aantasten. Hier komt gevelcoating om de hoek kijken! Deze speciale laag beschermt je gevel tegen deze elementen. Denk eraan als een onzichtbaar schild dat je huis bewaakt tegen de grillen van het weer. Het Zuiden Coatings is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het coaten van daken en gevels. 

Energiebesparing? Jazeker!

Wist je dat gevelcoating kan helpen bij het isoleren van je huis? Door de muren te coaten, kun je warmteverlies verminderen, wat betekent dat je minder hoeft te stoken. Dat is goed voor je portemonnee én voor het milieu.

Vocht in huis? Geen kans!

Vocht kan een echte vijand zijn voor je huis. Het kan leiden tot schimmel en andere narigheid. Maar gevelcoating is waterafstotend, wat betekent dat regenwater er gewoon vanaf glijdt in plaats van in je muren te trekken. Droge muren betekenen een gezonder huis voor jou en je gezin. Dus een gevelcoating op maat is de perfecte manier om vocht uit je huis te houden.

Een frisse look voor jaren

Gevelcoating geeft je huis niet alleen een frisse uitstraling, het zorgt er ook voor dat die look langer behouden blijft. Het afwerende effect van de coating houdt je muren schoon en vrij van lelijke vlekken en verkleuringen. Zo blijft je huis er langer als nieuw uitzien.

https://hetzuidencoatings.nl/