Attent Wonen
Image default
Badkamer en toilet

Het verwijderen van kitranden in de badkamer.

Het probleem vaststellen.

Door de constante blootstelling aan water en producten die u gebruikt kan bij het badkamer gebruik steeds verder beschadigd en veroudert raken. Hoewel je op zoek bent naar een schoon resultaat, kunnen vele dingen er misgaan tijdens het proces van oude kitverwijdering – waardoor meer schade word bezorgd dan alleen maar wat viezigheid.
Vervelender nog is dat de kit er allesbehalve mooi uitziet, maar gelukkig hoeft dit niet zo te zijn.
Hier volgt een handleiding om oude badkit veilig en efficiënt weg te halen, ter voorkoming van eventuele beschadiging aan uw douche,bad, wand of vloertegels. Genoeg reden om met trots in je glimmende sanitaire ruimte rondzwerven.

Welke hulpmiddelen kan ik inzetten.

Verwijderen van badkamersiliconen kan soms lastig zijn, maar je hebt geluk: er is een handige oplossing.
Met behulp van een stanleymes kun je gemakkelijk en efficiënt de siliconendichting losmaken. Aangezien dit mes alleen langs de lengte moet worden gesneden om hem te verwijderen, hoef je niet bang te zijn dat andere oppervlakken of apparaten door schade beïnvloed wordt. Kortom, met behulp van eenvoudige gereedschappen zoals stanleymesssen ben jezelf snel op weg naar perfect afgedichtde ruimtes in een handomdraai.

Geen zin meer om je oude badkamerkit te schrapen met een stanleymes. Probeer in plaats daarvan het nieuwe kitverwijderingsgel. Deze sterke en betrouwbare formule is moeiteloos te gebruiken.
Plaats de tube in een mastiekpistool, snijd vervolgens het uiteinde af en knijp de gel op de kleeflaag. Na twee tot twaalf uur moet alles er binnen no-time weggeschraapt zijn – voor minder dan € 10 kan dit allemaal gebeuren als door magische handjes.

Als je vastzit in een stuk badkamer dat is aangekoekt met oude kit, kun je terpentine gebruiken om deze gemakkelijk te verwijderen. Eerst hebben we wat alcohol nodig voor het losmaken van de lijmlaag en daarna kan er eventueel een pincet of tang worden ingezet als extra hulpmiddel bij het beëindigen van alle restantjes. Nadat schroeven zijn vervangen controleren we of alles afgeveegd is met terpentine voordat naar bleekwater overgaan om elke sporenloos schimmels uit ondergrond te vernietigen.

Klaar om te beginnen met afkitten.

Natuurlijk kun je het laten doen door Kitbedrijf AreYouKittingMe die werkt in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht en Noord-Brabant.
Vraag vrijblijvend een prijsopgave via internet of bel 085-1301738

https://www.areyoukittingme.nl/