Attent Wonen
Image default
Aanbiedingen

De badkamer trends van dit jaar

Ieder jaar duiken er weer veel verschillende nieuwe trends op. Zo ook voor de badkamer. De trends van dit jaar hebben voor iedereen wel iets ertussen zitten, want de trends zijn zeer uiteenlopen. Wat dit jaar opvalt is dat verschillende stijlen steeds meer samen gaan en dat je zo groots kan uitpakken als je zelf wilt. Ga je binnenkort je badkamer verbouwen? Laat je dan inspireren door de nieuwe badkamer trends van 2023.

 

Japandi

Japandi is een rustige stijl die erg minimalistisch is. De kleuren van deze stijl zijn vooral wit, crème en zandtinten. Ook aardetinten zijn wel terug te vinden in deze stijl. Doordat de stijl zo minimalistisch is krijg je er een heel rustig gevoel van. Je kan ervoor kiezen om een bepaalde tint veel te laten terugkomen. Zo is het wit in deze stijl heel mooi en kunnen witte tinten ook weer. Ze zijn helemaal terug van weggeweest. Deze stijl kent verder ook strakke lijnen.

 

Highlights, vergeet de badkamer kranen niet

Een rustige badkamer, maar wel met highlights is ook een trend die we dit jaar veel gaan terug zien. De badkamer zelf is bijvoorbeeld basic wit, grijs of hout, maar er wordt gekozen voor opvallende highlights waardoor je badkamer toch net een beetje anders is. Niet alleen de muren, maar ook de badkamer kranen, de douche en de accessoires zijn vaak allemaal in dezelfde kleur bij deze trend.

 

Shiny

Een shiny badkamer is ook een nieuwe trend. De badkamer is glamour, maar oogt tegelijkertijd ook luxe. Je ziet hier echt de details van de badkamer en de materialen zijn luxe. Denk aan goud en marmer. Vaak zien we ook varianten hierop. Denk hierbij aan een zwarte marmer tegel. Het bad is vaak de eyecatcher in deze badkamer. Het is royaal en is echt het middelpunt. Leg er een dikke badmat bij en je badkamer is af.

 

https://sanitairkamer.nl/kranen/