Attent Wonen
Image default
Welness en Zwembad

5 redenen om ook voor een jacuzzi te kiezen

Een eigen jacuzzi in de tuin of op het terras van je woning is de laatste jaren steeds populairder geworden. Hier zijn meerdere redenen voor. Een verblijf in de buitenspa is bijzonder ontspannend en heeft bovendien gunstige effecten op je gezondheid. Het is tevens een gezellige plek om samen met familie of vrienden te vertoeven. Een jacuzzi kan het hele jaar door worden gebruikt, neemt niet veel ruimte in beslag en vraagt vrijwel geen onderhoud. Bovendien zijn de prijzen van de gemiddelde buitenspa de afgelopen jaren een stuk lager geworden.

Heerlijk ontspannen in een warmwaterbad in je eigen tuin

Een jacuzzi zorgt voor een geweldig ontspannend gevoel. Het biedt de ultieme mogelijkheid om te ontstressen en even te vluchten uit de dagelijkse hectiek. Dankzij de relaxerende werking van het water – dat tot maximaal 40 graden wordt verwarmd – slaap je beter en herstel je sneller van je vermoeidheid.

Verbetering van je gezondheid door verblijf in jacuzzi

Een jacuzzi biedt diverse gezondheidsvoordelen. Het warme, bubbelende water heeft een positief effect op de bloedcirculatie, hartwerking en stofwisseling. Enerzijds worden voedingsstoffen en zuurstof beter in de cellen opgenomen, anderzijds wordt de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam versneld. Spieren herstellen sneller na inspanning en gewrichten voelen na het verblijf in de jacuzzi minder stijf en pijnlijk aan. Je huid oogt gezonder en het verhoogde metabolisme draagt bij aan gewichtsverlies in geval je wilt afvallen.

Verblijf in een buitenspa is een sociale gebeurtenis

Je kunt alleen in de jacuzzi plaatsnemen, maar het hoeft natuurlijk niet. Er is plaats voor meer. Het is gezellig om samen met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen te ontspannen. Even geen smartphone of computerscherm, maar met elkaar zorgeloos genieten. De buitenspa is ook perfect als onderdeel van een tuinfeest in de zomer. Met een drankje erbij en bubbelen maar.

Het hele jaar door plezier van je jacuzzi

Het gebruik van een jacuzzi is niet aan seizoenen gebonden. Het is natuurlijk heerlijk badderen onder een stralend zonnetje. De ontspannende en helende effecten zijn het grootst als de temperatuur buiten een stuk lager is dan de watertemperatuur in de spa. Je beleeft alle dagen van het jaar plezier aan je wellness in de tuin of het terras. De jacuzzi is bovendien onderhoudsvriendelijk. De kwaliteit en zuiverheid van het water wordt door filters en onschadelijke chemicaliën op peil gehouden. Je hoeft het water slechts om de drie maanden te verversen.

Een betaalbare investering die je levensgeluk vergroot

Een jacuzzi kopen is een betaalbare investering die je vele gelukkige momenten schenkt. Er zijn verschillende betaalbare jacuzzi’s van Amerikaanse topkwaliteit met verschillend formaat, geschikt voor 2 tot 6 personen die genieten van ergonomische lig- en zitplaatsen. Kies eenvoudig de gewenste kleur van het exterieur, de badkuip en de cover. Daarnaast zijn er opties, zoals extra frame-isolatie, een pop-up speaker (inclusief iPhone dock), een tafeltje voor drankjes, ledverlichting, een subwoofer en air blower.

Een jacuzzi past bij een gezonde levensstijl, die de laatste jaren steeds meer in het bewustzijn is gegrond. Een buitenspa is het ideale middel om te relaxeren en de accu weer op te laden.

 

https://www.sauna4you.nl/jacuzzi-kopen/