Attent Wonen
Image default
Decoratie en accessoires

Tips voor een attent housewarming cadeautje

Wanneer een vriend of familielid gaat verhuizen is het de gewoonte om een housewarmingcadeautje te geven. Maar wat geef je dan? Je kent dit wel, je vraagt wat iemand graag wilt hebben en diegene kan vervolgens niets bedenken. Of komt met een idee dat ver boven je budget ligt. Ook vervelend, want je wilt iets persoonlijks geven maar het moet wel een beetje binnen de perken blijven. Met de tips uit dit artikel geef je een geweldig housewarmingcadeau, ook met een klein budget!

Een gepersonaliseerd cadeaupakket

Weet je niet goed wat je moet geven? Misschien ken je de persoon in kwestie niet zo goed of heb je gewoon weinig inspiratie. Een persoonlijk cadeaupakket biedt dan misschien de oplossing. Hierin vind je spullen die in ieder huis van pas komen. Denk aan lekkere geurkaarsen of een huisparfum waardoor het binnen heerlijk ruikt. Of een lekkere fles wijn met mooie glazen. Je kunt het label zelf personaliseren door er een inspirerende en persoonlijk quote op te laten zetten.

Cadeaus op basis van interesse

Is de verhuizer reislustig? Een echte Bourgondiër? Een familiemens? Je kunt tal van leuke, persoonlijke cadeaus vinden die zijn gebaseerd op specifieke interesses. Denk aan een klok met een mooie familiefoto. Of welkomstpakket met lekkere wijntjes en kaasjes. Een mooie landkaart voor aan de muur waar je foto’s op kunt prikken. Dat wordt zeker gewaardeerd!

Voor kleine budgetten: een gepersonaliseerde sleutelhanger!

Bij een nieuw huis horen nieuwe sleutels. Die neem je overal mee naartoe, met als gevolg dat ze ook nog wel eens rondslingeren. Met een sleutelhanger herken je sleutels eerder en je kunt tegenwoordig hele leuke gepersonaliseerde sleutelhangers bestellen. Daarvoor hoef je niet eens je deur uit! Online kun je een type sleutelhanger kiezen en deze direct personaliseren door bijvoorbeeld een foto te uploaden en een persoonlijke inscriptie in te geven die op de achterkant van de sleutel wordt gegraveerd of afgedrukt! Hartstikke leuk, persoonlijk en je draagt hem altijd bij je!