Attent Wonen
Image default
Accessoires

Een kijkje in de woonkamer van Gusta

Als je op zoek bent naar woonkamer meubels die lang meegaan en een statement maken, kijk dan niet verder dan de Gusta collectie. De kenmerkende stukken van deze collectie zijn modern maar tijdloos met unieke accenten, perfect voor elke stijl van huis. Of je nu een bank, een bankstel of accentstoelen nodig hebt, de Gusta collectie heeft alles wat je nodig hebt om een uitnodigende, gezellige ruimte te creëren. Laten we enkele van de opvallende stukken uit deze populaire lijn eens nader bekijken 

Gusta

De bank 

 

Het middelpunt van de woonkamer is de bank – een comfortabele plek die gebruikt kan worden om te loungen of om gasten te ontvangen. De Gusta Collectie biedt verschillende banken, variërend in grootte en kleur, zodat er iets is dat perfect bij je wensen past. Voor extra gemak en luxe zijn de meeste stukken voorzien van extra functies zoals ingebouwde opbergvakken en elektrische relaxen 

 

De Sectionals 

 

Voor grotere ruimtes of als je maximale zitmogelijkheden wilt, kun je overwegen een van de sectionals uit deze collectie aan je woonkamer toe te voegen. Omdat er meerdere configuraties beschikbaar zijn, zijn deze sectionals uiterst veelzijdig en kunnen ze gemakkelijk grote groepen herbergen zonder dat ze krap of onoverzichtelijk aanvoelen. Bovendien worden veel van de sectionals geleverd met chaise lounges voor extra comfort en ontspanning.  

 

Accentstoelen 

 

Accentstoelen zijn geweldige toevoegingen aan elke woonkamer, omdat ze zowel visueel belang toevoegen als extra zitplaatsen bieden wanneer dat nodig is. De accentstoelen uit de Gusta collectie zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van traditionele wingback stoelen tot elegante fluwelen fauteuils – allemaal ontworpen om karakter toe te voegen met behoud van functionaliteit en comfort. Deze pronkstukken worden ook geleverd met hun eigen voetenbank, zodat je na een lange dag je voeten omhoog kunt schoppen!  

 

Van stijlvolle sofa’s tot chique accentstoelen, de Gusta collectie heeft iets voor elke stijl en elk budget. Elk stuk is ontworpen om op te vallen en toch kwalitatief vakmanschap te behouden dat jarenlang meegaat. Dus als je op zoek bent naar een upgrade van je woonkamer meubels, kijk dan vandaag nog wat deze lijn te bieden heeft!