Attent Wonen
Image default
Aanbiedingen

Must-haves in een heren kledingkast

Er zijn een aantal items die elke man in zijn kledingkast zou moeten hebben: van een T-shirt tot aan een paar sneakers. Deze items zijn tijdloos en kunnen op verschillende manieren gestyled worden om aan verschillende gelegenheden te voldoen. Hieronder lees je een paar van die must-haves die niet mogen ontbreken in een heren kledingkast. 

 

Wit overhemd

Een wit overhemd is een essentieel item in elke garderobe. Het is een veelzijdig kledingstuk dat gedragen kan worden voor formele gelegenheden, zoals een zakelijke bijeenkomst. Daarnaast kan het casual worden gestyled voor een dagelijkse look. Het aanschaffen van een wit overhemd is dan ook een goede keuze, omdat je een tijdloos item hebt die jarenlang mee kan. Een wit overhemd kan gedragen worden op een korte broek in de zomer, maar ook op een lange jeans voor een nettere uitstraling. 

 

Jeans

Een goede spijkerbroek is een must-have in de garderobe van elke man. Het is een onmisbaar kledingstuk omdat het zowel casual als netjes gedragen kan worden. Bovendien zijn er jeans beschikbaar in meerdere kleuren: van zwart tot aan wit naar blauw. Voor een nettere look kan je de jeans dragen met een wit overhemd of polo. Als je een casual look wil maken kan een jeans perfect gecombineerd worden met een T-shirt.

 

Blazer 

Een blazer kan worden gedragen om een outfit net wat netter te maken. Het is ideaal voor een bruiloft, feestje of een zakelijke meeting. Door het jasje te dragen op een jeans creëer je een nette casual outfit. Een blazer is ook ideaal om te dragen als jasje op dagen wanneer het snel afkoelt. 

 

Witte sneakers

Witte sneakers zijn een tijdloos item dat bijna bij elke outfit past. Ze zijn perfect voor casual gelegenheden en kunnen worden gestyled met een spijkerbroek en een T-shirt voor een dagelijkse look.  Voor een speels effect tijdens een nette outfit zoals een bruiloft kunnen sneakers geschikt zijn. De casual schoen maakt een nette outfit namelijk net wat speelser. Naast dat een sneaker leuk te stylen is, loopt het overheerlijk. Voor een dagje door de stad of wandelen in het bos: een witte sneaker is geschikt voor veel activiteiten.

 

Ondergoed

Onder elke outfit hoort wel ondergoed. Met fijn ondergoed zorg je ervoor dat je lekker op je gemak bent en je niet oncomfortabel hoeft te voelen. Er zijn diverse soorten ondergoed: van slips tot aan een boxershort voor heren. Het voordeel bij mannen ondergoed is dat deze bijna altijd beschikbaar is in multipacks. Zo kan je bij aankoop van een multipack gelijk weer een tijdje doorkomen.

https://www.underweardistrict.nl/nl/