Attent Wonen
Image default
Aanbiedingen

Manieren om je badkamer te upgraden en een geheel nieuwe look te geven

Ben je de saaie badkamer zat? Krijg je koude rillingen bij de gedachte aan een verbouwing? Geen nood, er zijn tal van eenvoudige, maar doeltreffende manieren om je badkamer een nieuwe look te geven zonder dat het veel geld kost. Van het vervangen van armaturen tot het toevoegen van een paar kleine decoratieve accenten, er zijn tal van mogelijkheden om je badkamer te laten opvallen. Met een paar eenvoudige aanpassingen kun je jouw badkamer veranderen in een ruimte die zowel ontspannend als luxueus is in plaats van alleen een plek om handdoeken in te bewaren.

 

Update de verlichting

Het eerste wat de meeste mensen doen als ze een badkamer verbouwen is de verlichting vervangen. Dit is een snelle, gemakkelijke en goedkope manier om een grote verandering teweeg te brengen. Je kan kiezen uit een paar verschillende stijlen lampen. Je kan gaan voor eenvoudig en modern, of je kan gaan voor een meer traditionele of zelfs rustieke look. Het hangt allemaal af van wat je zoekt. Heb je bijvoorbeeld een badkamer in klassieke stijl, dan wil je misschien geen moderne verlichting. Welke stijl je ook kiest, zorg ervoor dat het past bij het decor van de badkamer zodat het niet opvalt als een rariteit. 

 

Decoratieve accenten toevoegen

Decoratieve accenten kunnen de kamer echt samenbinden. Je kan decoratieve accenten toevoegen met kunstwerken, manden, tapijten of zelfs kaarsen en planten. Als je voor kunstwerken kiest, kan je schilderijen kiezen die de stijl van je badkamer weerspiegelen. Als je manden of decoratieve bakjes wilt toevoegen, kan je die overal neerzetten, maar vaak passen ze goed bij de toiletpapierhouder of de wastafel. Je kan ook vloerkleden op de vloer leggen om een warme en gezellige uitstraling te creëren.

 

Upgrade de wastafel

Als je wastafel verouderd is, kan je hem gemakkelijk updaten met een nieuwe wastafel. Je hebt genoeg opties om uit te kiezen, van modern tot rustiek tot traditioneel. Welke stijl je ook kiest, zorg ervoor dat hij bij de rest van de badkamer past. Je kan jouw wastafel ook updaten door een decoratief tintje toe te voegen. Je kan decoratieve wastafels vinden in zowat elk ontwerp die je, je kan voorstellen. Je kan kiezen uit wastafels die eruit zien als ouderwetse wasborden tot wastafels die gemaakt van beton. Wat je ook kiest, het zal het uiterlijk van je badkamer veranderen en een geheel nieuw gevoel geven.