Attent Wonen
Image default
Aanbiedingen

Hotelsfeer in huis

Hotelsfeer in huis

Een hotel? Dat is luxe en genieten. Op hotel kom je vaak helemaal tot rust en kan je echt heerlijk genieten. In een hotel kan je even lekker luieren en lang in bed liggen, heerlijk eten en genieten van even ‘weg’ te zijn. Wil je weten hoe je de hotelsfeer thuis kan creëren? Lees dan zeker verder. Wij zorgen ervoor dat jij jouw huis kan omtoveren tot een vijfsterrenhotel.

Decoreren in laagjes

In een hotel is het altijd leuk dat er veel extra’s aanwezig zijn om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er wordt gedacht aan alles, denk maar aan een leuke stoel in de kamer, een inloopkast, een zeepje hier of daar, een flesje water dat klaar staat. Je bed wordt in laagjes opgemaakt. Om het echt die luxe uitstraling te geven begin je met een onderlaken, een laken, een overtrek, een plaid en heleboel kussens. Heb je een stoel staan, dan ligt hier vast ook iets op zoals een zacht kussentje of plaid. Ze decoreren dus als het ware in verschillende lagen. Wil jij het ook zo aangenaam mogelijk maken thuis? Decoreer dan ook in laagjes.

Woonkamer Lobby

Een hotel heeft meestal een leuke lobby, een gezellige zitplaats waar je even kan wachten, rusten of een lekker drankje kan doen. Er staat vaak een fauteuil, enkele tafeltjes, en omdat de lobby vaak een eerste indruk geeft, is deze vaak erg chique en mooi ingericht. Wil je dat gevoel ook thuis creëren? Kies dan bijvoorbeeld voor twee fauteuils met een tafeltje in het midden. Of een bankje in de woonkamer. Kleed de woonkamer aan met extra zitplekjes, zo creëer jij jouw eigen woonkamerlobby.

Tafeltje-dek-je

Wil je een echte hotelsfeer creëren, dek dan de tafel zoals op hotel. Maak gebruik van stoffen servetten in plaats van papieren, maak gebruik van een tafellaken, gebruik een onderbord, pak het mooie servies uit de kast en decoreer de tafel met een bloemetje en een kaarsje.

Een eyecatcher

Op hotel heb je vaak het gevoel ‘dat wil ik ook thuis’, waarom zou dat niet kunnen? Hebben ze een mooie design lamp of een stoel van een designer of een andere echte eyecatcher die je mooi vindt? Creëer hetzelfde effect bij jouw thuis. Zo krijgen mensen het gevoel dat ze zich helemaal aangetrokken voelen tot jouw interieur. Denk maar aan een mooie eames, een wishbone chair of een vaas van hay. Een statement piece dat jouw interieur net die extra touch geeft.

Met deze tips kan je echt een luxe hotel look creëren in jouw woning. Net die extra moeite die jouw woning een chique touch geeft.

 

https://www.loncin.be/