Attent Wonen
Image default
Aanbiedingen

De verschillende Bugaboo modellen

Geïnteresseerd in het kopen van een Bugaboo kinderwagen? Niet zeker welk model je moet nemen? Om jouw te helpen een Bugaboo kinderwagen te vinden die aan jouw wensen voldoet, hebben wij geprobeerd een aantal van jouw vragen te beantwoorden.

Wat zijn de verschillende Bugaboo modellen?

Bugaboo staat bekend om het maken van lustvolle kinderwagens, en met de missie “to help you move freely,” zijn ze net zo wendbaar als ze mooi zijn om te zien. Elk onderdeel van de Bugaboo Cameleon3 schreeuwt luxe uit, van het verstelbare veersysteem tot de dikke, pluche stoffen. Als het eerste bedrijf dat een modulair kinderwagensysteem creëerde, heeft Bugaboo de kunst van het Nederlandse ontwerpen geperfectioneerd.

In tegenstelling tot veel andere fabrikanten die een hele vloot aan verschillende kinderwagens maken, verkoopt Bugaboo slechts vier types: de Cameleon, de Bee, de Donkey en de Buffalo

Waarom wij er van houden

Met de mogelijkheid om het je eigen te maken met een selectie van kleuropties en accessoires die passen bij de levensstijl van je gezin, is deze kinderwagen een geweldige keuze voor degenen die zich geen zorgen maken over het uitgeven van hun budget aan een kinderwagen. Dankzij de omkeerbare duwbeugel beweegt deze wandelwagen zich gemakkelijk tussen straten in de stad en ruwer terrein. Het soepele stuursysteem maakt het gemakkelijk om deze kinderwagen met slechts één hand te manoeuvreren!

Wat is het verschil tussen Bugaboo Fox en Cameleon?

De Bugaboo Fox is qua afmetingen vergelijkbaar met de Cameleon3, maar is compacter op te vouwen. Wanneer opgevouwen, zijn zowel de lengte als de hoogte van de Fox enkele centimeters korter. Maar ondanks dat hij licht en compact is, is de Fox ook steviger dan de Cameleon.

Welke Bugaboo is het lichtst?

De Bee 3 is de lichtste buggy in het Bugaboo repertoire. Voornamelijk verkocht op basis van zijn drijfvermogen en snelle wendbaarheid (vandaar de naam), is de Bee een kilo lichter dan zijn tegenhanger, de Cameleon3.

 

Wat is de meest compacte Bugaboo?

Klein maar krachtig, de Bugaboo Ant is onze lichtste en meest compacte kinderwagen- hij kan gebruikt worden als handbagage voor sommige luchtvaartmaatschappijen, maar is nog steeds robuust genoeg om je groeiende kind (en je extra bagage!) te herbergen

Kan de Bugaboo Frog een dubbele kinderwagen worden?

Kan de Bugaboo Bee omgebouwd worden tot een dubbele kinderwagen? De Bugaboo Bee kan niet worden omgebouwd tot een dubbele kinderwagen, maar biedt ook de mogelijkheid om een meerijdplankje te bevestigen zodat een ouder broertje of zusje mee kan rijden. De Bugaboo Comfort Wheeled kan op de Bee5 of Bee6 bevestigd worden zonder adapters.

Kun je met de Bugaboo Cameleon rijden?

Compatibel met de Bugaboo Bee*/Bugaboo Bee3, Bugaboo Cameleon3, Bugaboo Buffalo en Bugaboo Donkey, kan de Bugaboo Runner ook worden aangeschaft als een complete jogging kinderwagen met een speciaal Bugaboo Runner zitje.

Zijn Bugaboo kinderwagens de moeite waard?

Als je een goed uitziende wandelwagen wilt, die compatibel is met een autostoeltje en met je gezin mee kan groeien, dan is de Bugaboo Cameleon3 een goede keuze. Zijn de Bugaboo modellen iets boven budget? Probeer dan de Mutsy kinderwagen.

 

https://www.filmsinfo.nl/online/youtube-filmpjes-ideaal-voor-handleidingen-en-gebruiksaanwijzingen/